Kvällsbilder från Florens

Kvällsbilder från Florens

När jag var i San Marino så lekte jag lite med kameran och min gorillapod för att ta kvällsbilder med lång slutartid. Det var några år sedan sist, men det var väldigt kul faktiskt och tyckte ändå bilderna blev helt okej. Så när jag kom till Florens fortsatte jag att ta lite kvällsbilder även där.

Ponte Vecchio

Första kvällen i Florens gick jag till bron Ponte Santa Trinita för att ta några bilder på den fotogeniska bron Ponte Vecchio. Jag var helt klart inte ensam här, många andra fotografer försökte få till den perfekta bilder och några bara hängde och njöt av utsikten.

På andra sidan finns en annan bro som heter Ponte alla Carraia.

Stadsbilder

Efter besöket på bron tog jag en tur genom stan och passerade Piazza del Duomo och Piazza Santa Maria Novella. Det hade dock blivit lite väl mörkt, så bilderna blev inte jättebra. Till min nästa resa kommer jag definitivt ta med mitt vanliga stativ för att kunna ta den här typen av bilder.

View over Florence

Från Piazza Michelangelo får man en jättefin utsikt, både dagtid och kvällstid. Men det är väldigt mycket folk här på kvällarna dock för att ta bilder.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *